Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,lekka i aromatyczna sałatka,zrobiłam pierwszy raz i zostanie w moim menu na stałe.Dla osób,które nie przepadają za oliwkami,zapewniam,że w tej kompozycji smaków naprawdę pysznie smakują,sama byłam zaskoczona:)
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 253
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2685
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 253
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2685
Składniki
Oliwki przekroić na pół, podobnie pomidorki cherry.Cebulę pokroić w piórka.
W miseczce wymieszać sos sałatkowy koperkowo-ziołowy z olejem,wodą,sokiem z cytryny i porwanymi listkami bazylii.
Do miski wrzucić pokrojone składniki,zalać sosem,delikatnie wymieszać.Ser feta pokroić w kostkę lub pokruszyć i położyć na wierzchu sałatki.Całość posypać suszonym oregano i udekorować listkami bazylii.Można podać z grzanką z bagietki.