Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Składniki
Owoce umyłam obrałam, otworzyłam puszki.
Pokroiłam je, grapefruity i pomarańcze wzdłuż cząstek aby białe błonki nie były widoczne. Można użyć dowolnych owoców, ważne aby były różnorodne, kolorowe i różniły się smakiem. Jeśli sałatka jest za słodka można ją skropić sokiem z cytryny. Dorosłym proponuje skropić ją advocatem. Smacznego :)