Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z pieczarkami marynowanymi, porem, szynką, jajkiem i kukurydzą idealna na różne okazje. Polecam.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1591
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 702
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 689
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 284
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1591
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 702
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 689
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 284
Składniki
Pora pokrój w pół plasterki i przelej wrzątkiem na sicie. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Kukurydzę odsącz na sicie.
Szynkę, jajka, czerwoną cebulę, ogórki, jabłko, pieczarki pokrój w kostkę, dodaj odsączoną kukurydzę i pora , wszystko dokładnie wymieszaj.
Dodaj majonez i łyżkę musztardy, dopraw do smaku solą i pieprzem.