Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie różnych smaków i aromatów sprawia , że sałatka jest bardzo pyszna.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 87
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31246
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 87
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31246
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Cieciorkę, fasolę pieczarki osączyć z zalewy. Papryki umyć pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na 4 części. Rzodkiewkę pokroić w kostkę. Szynkę pokroić w kostkę.
Składniki umieścić w salaterce, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Majonez wymieszać z jogurtem, doprawić solą, dodać do sałatki, wymieszać, pozostawić w lodówce 2 godziny aby smaki się wymieszały.