Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne połączenia smakowe : truskawka, rukola, szczypior, mięta, oliwki i feta. Do tego pyszny sos czosnkowo-miętowy.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 106
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2180
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3980
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 52
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1423
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 106
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2180
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3980
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 52
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1423
Składniki
Sos. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki, odstawiamy. Rukolę rwiemy na drobne kawałki, dodajemy posiekany szczypior, miętę ,oliwki i mieszamy.
Potem dodajemy drobną kostkę fety, ćwiartki truskawek, wlewamy sos i delikatnie mieszamy.