Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne połączenia smakowe : truskawka, rukola, szczypior, mięta, oliwki i feta. Do tego pyszny sos czosnkowo-miętowy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Sos. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki, odstawiamy. Rukolę rwiemy na drobne kawałki, dodajemy posiekany szczypior, miętę ,oliwki i mieszamy.
Potem dodajemy drobną kostkę fety, ćwiartki truskawek, wlewamy sos i delikatnie mieszamy.