Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalne danie, proste w wykonaniu.
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 2083
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1233
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 43
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 59
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 64
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 56
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 2083
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1233
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 43
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 59
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 64
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 56
Składniki
Ryż ugotować, schłodzić. Pangi rozmrozić, pokroić w małą kostkę i ugotować w osolonej wodzie. Fasolkę szparagową rozmrozić i sparzyć w osolonym wrzątku. Paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Marchewkę zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki sałatki wymieszać i doprawić.