Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, łatwa w wykonaniu sałatka. Idealna jako dodatek do mięsa lub samodzielne danie.Polecam wegetarianom.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1451
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 508
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1451
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 508
Składniki
-ryż gotujemy na sypko w osolonej wodzie i studzimy go -ogórki zielone obieramy ze skórki i kroimy w kostkę -ogórek kiszony pokroić w kostkę -rzodkiewkę przekroić na pół a następnie pokroić w cieniutkie plasterki -pomidora wydrążyć z pestek i pokroić w kostkę -szczypiorek posiekać bardzo drobno -wszystkie składniki wymieszać doprawić solą i pieprzem i dodać majonez -ponownie wymieszać i pozostawić w lodówce ok 1 godz Smacznego!!