Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta i smaczna (zwłaszcza dla wielbicieli czosnku :-)
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Ugotować ryż. Gdy przestygnie wymieszać z kukurydzą, i marchewką (startą na tarce o dużych oczkach). Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę (ja uwielbiam czosnek dlatego dodaję 3 ząbki, ale można dodać mniej). Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać 3 łyżki majonezu. Wymieszać. Najlepiej wstawić do lodówki (zimna smakuje lepiej :-)