Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta i smaczna (zwłaszcza dla wielbicieli czosnku :-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Ugotować ryż. Gdy przestygnie wymieszać z kukurydzą, i marchewką (startą na tarce o dużych oczkach). Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę (ja uwielbiam czosnek dlatego dodaję 3 ząbki, ale można dodać mniej). Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać 3 łyżki majonezu. Wymieszać. Najlepiej wstawić do lodówki (zimna smakuje lepiej :-)