Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 310 Ocena: 3570
Dodano: 12.02.2018
Odsłon: 674
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Ugotować ryż i następnie przestudzić.
Można użyć ryżu gotowanego wcześniej do innego dania.
Mozzarellę i avocado pokroić w kostkę, tuńczyka odsączyć, zioła posiekać.
Do ryżu dodać składniki sałatki ( oliwki, tuńczyka, mozzarellę i avocado)
W oddzielnym naczyniu wymieszać składniki sosu (oliwa, sok z cytryny, sól i pieprz) i polać nimi sałatkę.
Wszystko dokładnie przemieszać i odstawić na minimum 30 minut, żeby smaki się przegryzły.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

pelen_brzuszek 12 lutego 2018Zgłoś do usunięcia
Wygląda ślicznie :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz