Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska, która zaspokoi głód o każdej porze dnia. Świetna na obiad, kolację lub lunch. Zasmakuje najwybredniejszym smakoszom:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7974
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1317
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13757
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7974
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1317
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13757
Składniki
Ryż gotujemy w osolonej wodzie, odsączamy i odstawiamy do wystudzenia. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Paprykę marynowaną i suszone pomidory odsączamy i kroimy w kostkę. Wszystkie przygotowane składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na 30 min. *Paprykę marynowaną możemy zastąpić papryką w zalewie curry - sałatka zyska ciekawszy i łagodniejszy smak.