Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i bardzo chrupiąca ;-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 463
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 463
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Do miski wrzucamy ugotowany ryż razem z odsączonym tuńczykiem, a następnie po kolei dodajemy: oczyszczoną z gniazd nasiennych i pokrojoną w kostkę czerwoną i zieloną paprykę, pokrojone w kostkę ogórki, poszatkowaną cebulę, posiekanego w drobne paseczki pora, odsączoną kukurydzę i majonez.
Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego !!!