Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i bardzo chrupiąca ;-)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11827
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16006
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5049
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11827
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16006
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5049
Składniki
Do miski wrzucamy ugotowany ryż razem z odsączonym tuńczykiem, a następnie po kolei dodajemy: oczyszczoną z gniazd nasiennych i pokrojoną w kostkę czerwoną i zieloną paprykę, pokrojone w kostkę ogórki, poszatkowaną cebulę, posiekanego w drobne paseczki pora, odsączoną kukurydzę i majonez.
Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego !!!