Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna sałatka z rzodkiewką polecam
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1945
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1945
Składniki
Jajka ugotować na twardo Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki ,cebulę w kostkę można zastąpić szczypiorkiem ,ogórki obrać i w plasterki ,z groszku odlać wodę ,ugotowane jajka w kostkę
Do szklanej miski wkładam połowę jajek solę i pieprzę, następnie rzodkiewki połowę i tak samo cebuli ,ogórka i groszku z marchewką wykładam połowę śmietany i znowu warzywa po warstwie na nie śmietana wierzch ozdabiam koperkiem i do lodówki na godzinę i gotowe smacznego .Po dokładne wykonanie zapraszam na film