Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna sałatka z rzodkiewką polecam
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11986
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1305
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39369
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11986
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1305
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39369
Składniki
Jajka ugotować na twardo Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki ,cebulę w kostkę można zastąpić szczypiorkiem ,ogórki obrać i w plasterki ,z groszku odlać wodę ,ugotowane jajka w kostkę
Do szklanej miski wkładam połowę jajek solę i pieprzę, następnie rzodkiewki połowę i tak samo cebuli ,ogórka i groszku z marchewką wykładam połowę śmietany i znowu warzywa po warstwie na nie śmietana wierzch ozdabiam koperkiem i do lodówki na godzinę i gotowe smacznego .Po dokładne wykonanie zapraszam na film