Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Winogrona? Ser? To wspaniałe połączenie zwieńcza kawałek arbuza i szczypta szczypiorku. Fuzja smaków!
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1256
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1419
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 714
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 146
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1256
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1419
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 714
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 146
Składniki
1. Winogrona umyć, ja wydłubałam pestki, pokroić na połówki. 2. Ser pokroić w paski. 3. Od arbuza odciąć skórę, wydłubać pestki, pokroić w kostkę. 4. Szczypiorek pokroić. 5. Całość wymieszać ze sobą. 6. Można dodać łyżkę dżemu, jeżeli lubisz sałatkę z sosem. ;)