Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Winogrona? Ser? To wspaniałe połączenie zwieńcza kawałek arbuza i szczypta szczypiorku. Fuzja smaków!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
1. Winogrona umyć, ja wydłubałam pestki, pokroić na połówki. 2. Ser pokroić w paski. 3. Od arbuza odciąć skórę, wydłubać pestki, pokroić w kostkę. 4. Szczypiorek pokroić. 5. Całość wymieszać ze sobą. 6. Można dodać łyżkę dżemu, jeżeli lubisz sałatkę z sosem. ;)