Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Winogrona? Ser? To wspaniałe połączenie zwieńcza kawałek arbuza i szczypta szczypiorku. Fuzja smaków!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3554
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1523
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3554
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1523
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Składniki
1. Winogrona umyć, ja wydłubałam pestki, pokroić na połówki. 2. Ser pokroić w paski. 3. Od arbuza odciąć skórę, wydłubać pestki, pokroić w kostkę. 4. Szczypiorek pokroić. 5. Całość wymieszać ze sobą. 6. Można dodać łyżkę dżemu, jeżeli lubisz sałatkę z sosem. ;)