Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka skradacz serc to niekwestionowany hit. Sprawdzi się jako imprezowa przekąska lub lunch do pracy. Jest lekka, pożywna, pełna barw, tekstur i uzupełniających się smaków. Ten przepis warto sobie zapisać!
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 109
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31265
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 109
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31265
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Składniki
Plastry boczku pokrój w paski i podsmaż na suchej patelni z dwóch stron. Pomidorki koktajlowe umyj i przekrój na pół. Ser pleśniowy pokrój w kostkę.
W miseczce połącz wszystkie składniki sosu: oliwę, sok z cytryny, miód, musztardę i przyprawy.
Na talerz przełóż mix sałat, pomidorki koktajlowe, chipsy z boczku, ser pleśniowy i ziarna słonecznika. Sałatkę skradacz serc polej sosem tuż przed podaniem. Smacznego!