Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na różne okazje i święta
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 471
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 534
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 835
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 471
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 534
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 835
Składniki
Płaty śledziowe opłucz, zalej mlekiem i wymocz około godziny. Osusz ręcznikiem papierowym. Następnie pokrój na kawałki. Selera odsącz na sicie, a cebule pokrój w paski. Wymieszaj.
Śmietanę podłącz z majonezem i musztardami, dodaj do śledzi, wymieszaj dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na całą noc.