Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na różne okazje i święta
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 367
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11154
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3899
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1348
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 367
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11154
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3899
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1348
Składniki
Płaty śledziowe opłucz, zalej mlekiem i wymocz około godziny. Osusz ręcznikiem papierowym. Następnie pokrój na kawałki. Selera odsącz na sicie, a cebule pokrój w paski. Wymieszaj.
Śmietanę podłącz z majonezem i musztardami, dodaj do śledzi, wymieszaj dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na całą noc.