Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka sałatka sprawdza się na wszystkich imprezach i świętach. Brak majonezu sprawia że jest mniej kaloryczna. Granat poprawia przepływ krwi u osób cierpiących na chorobę wieńcową, reguluje ciśnienie krwi oraz obniża cholesterol.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 212
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1302
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 212
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1302
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Składniki
Kalarepę obieramy, kroimy w kosteczkę. Cebulę siekamy, rzodkiewki kroimy w ósemki. Bardzo słone śledzie należy najpierw wymoczyć w wodzie, osuszyć i pokroić w kostkę. Ogórek obieramy, kroimy w kostkę, osączamy z nadmiaru wody. Mozzarellę kroimy w ćwiartki. Wszystko mieszamy w misce, doprawiamy pieprzem, oliwą i sokiem z cytryny. Na półmisku układamy liście sałaty, wykładamy sałatkę. Całość posypujemy natką pietruszki i nasionami granatu.