Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników śledzi.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4040
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11131
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6380
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5419
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13363
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5126
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4040
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11131
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6380
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5419
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13363
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5126
Składniki
Osączyć z zalewy śliwki, płaty śledziowe lekko opłukać. Jabłko, śliwki, śledzie i cebulę pokroić w nieduże kawałki. Jogurt wymieszać z majonezem, zalać pokrojone kawałki i dobrze wymieszać. Odstawić do przegryzienia się smaków na 5-10 minut.