Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników śledzi.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Składniki
Osączyć z zalewy śliwki, płaty śledziowe lekko opłukać. Jabłko, śliwki, śledzie i cebulę pokroić w nieduże kawałki. Jogurt wymieszać z majonezem, zalać pokrojone kawałki i dobrze wymieszać. Odstawić do przegryzienia się smaków na 5-10 minut.