Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieszablonowe połączenie owoców i sera typu feta.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1340
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113587
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1340
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113587
Składniki
Owoce umyć. Jabłko przekroić wzdłuż na cztery części, usunąć niejadalne części. Brzoskwinię opcjonalnie obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Ser pokroić w kostkę.
Pokrojone owoce i ser ułożyć na półmisku.