Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3553
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3553
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Składniki
Do salaterki wrzucić pokrojoną kapustę pekińską. Lekko pougniatać. Dodać starte na tarce na grubych oczkach marchewkę, jabłko bez skórki, odsączoną na sicie kukurydzę, posiekany koperek, pestki słonecznika, pokrojone na ćwiarki pomidorki koktajlowe. Dodać oliwę z oliwek, sok z cytryny, musztardę, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać, podawać. Smacznego.