Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różnorodne warzywa z dodatkiem jajek i tuńczyka tworzą niezapomniany smak sałatki.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 1584
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 34
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 162
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 2982
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 1584
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 34
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 162
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 2982
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Sałatę umyć , porwać na mniejsze części , umieścić w salaterce. Tuńczyka, fasolę osączyć , dodać do sałaty.
Dodać jajka.
Papryki umyć , pokroić w kostkę, dodać. Ogórka obrać , pokroić w półkrążki , dodać.
Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do sałatek, wymieszać.
Majonez wymieszać z jogurtem, dodać, wymieszać , pozostawić w lodówce około 2 godzin aby smaki się wymieszały. Podawać w/g uznania.