Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różnorodne warzywa z dodatkiem jajek i tuńczyka tworzą niezapomniany smak sałatki.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Sałatę umyć , porwać na mniejsze części , umieścić w salaterce. Tuńczyka, fasolę osączyć , dodać do sałaty.
Dodać jajka.
Papryki umyć , pokroić w kostkę, dodać. Ogórka obrać , pokroić w półkrążki , dodać.
Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do sałatek, wymieszać.
Majonez wymieszać z jogurtem, dodać, wymieszać , pozostawić w lodówce około 2 godzin aby smaki się wymieszały. Podawać w/g uznania.