Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różnorodne warzywa z dodatkiem jajek i tuńczyka tworzą niezapomniany smak sałatki.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Propozycja na zupę z porów na dużą ilość gości. Przepis jest minimalistyczny...
Odsłon: 77
Ziemniaki z serkiem wiejskim to świetny sposób na szybką i smaczną przekąskę...
Odsłon: 87
Śledź w oleju z cebulką i żurawiną suszoną. Do tego ziemniaki w mundurkach. W...
Odsłon: 164
Propozycja na zupę z porów na dużą ilość gości. Przepis jest minimalistyczny...
Odsłon: 77
Ziemniaki z serkiem wiejskim to świetny sposób na szybką i smaczną przekąskę...
Odsłon: 87
Śledź w oleju z cebulką i żurawiną suszoną. Do tego ziemniaki w mundurkach. W...
Odsłon: 164
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Sałatę umyć , porwać na mniejsze części , umieścić w salaterce. Tuńczyka, fasolę osączyć , dodać do sałaty.
Dodać jajka.
Papryki umyć , pokroić w kostkę, dodać. Ogórka obrać , pokroić w półkrążki , dodać.
Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do sałatek, wymieszać.
Majonez wymieszać z jogurtem, dodać, wymieszać , pozostawić w lodówce około 2 godzin aby smaki się wymieszały. Podawać w/g uznania.