Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różnorodne warzywa z dodatkiem jajek i tuńczyka tworzą niezapomniany smak sałatki.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca.
Odsłon: 56
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 72
To klasyczna zupa. To jedna z moich ulubionych zup - z ziemniakami i natką pi...
Odsłon: 114
Pulpeciki z sosem koperkowym będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie...
Odsłon: 129
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca.
Odsłon: 56
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 72
To klasyczna zupa. To jedna z moich ulubionych zup - z ziemniakami i natką pi...
Odsłon: 114
Pulpeciki z sosem koperkowym będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie...
Odsłon: 129
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Sałatę umyć , porwać na mniejsze części , umieścić w salaterce. Tuńczyka, fasolę osączyć , dodać do sałaty.
Dodać jajka.
Papryki umyć , pokroić w kostkę, dodać. Ogórka obrać , pokroić w półkrążki , dodać.
Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do sałatek, wymieszać.
Majonez wymieszać z jogurtem, dodać, wymieszać , pozostawić w lodówce około 2 godzin aby smaki się wymieszały. Podawać w/g uznania.