Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka makaronowa z nutą bazylii i oregano
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1026
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3360
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1026
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3360
Składniki
Ugotowany al dente makaron przepłukać dużą ilością zimnej wody. Ser żółty, cebulę, ogórki i paprykę pokroić w kostkę. Czerwoną fasolę przepłukać wodą, kukurydzę odsączyć. Wszystkie składniki wymieszać razem z majonezem. Przyprawić do smaku.