Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka makaronowa z nutą bazylii i oregano
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1793
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14382
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19488
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1793
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14382
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19488
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13151
Składniki
Ugotowany al dente makaron przepłukać dużą ilością zimnej wody. Ser żółty, cebulę, ogórki i paprykę pokroić w kostkę. Czerwoną fasolę przepłukać wodą, kukurydzę odsączyć. Wszystkie składniki wymieszać razem z majonezem. Przyprawić do smaku.