Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka tuńczykowa świetnie smakuje zarówno samodzielnie, jak i jako pasta na kanapki ze świeżym pieczywem. Wykorzystaj ją na wiele sposobów w swojej kuchni.
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7035
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6092
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1806
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7035
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6092
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1806
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Potem obierz i pokrój w drobną kostkę. Przełóż do miski.
Zawartość puszki z tuńczykiem przełóż do jajek, pomijając zalewę.
Ser żółty zetrzyj na tarce i dodaj do miski.
Cebulę posiekaj drobno. Aby nie była ostra w smaku, możesz zalać ją na chwilę wrzątkiem.
Do sałatki dodaj majonez, musztardę, sól i pieprz. Wymieszaj i wstaw do lodówki na minimum 30 minut przed podaniem.