Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka makaronowa z tuńczykiem, ogórkami konserwowymi, jajkami i papryką.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1055
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113453
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1503
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1055
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113453
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1503
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupki i kroimy w kostkę. Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie, odsączamy i odstawiamy do wystudzenia. Tuńczyka odsączamy i rozdrabniamy widelcem. Ogórki konserwowe i kolorowe papryki kroimy w kostkę.Papryczkę chili /kawałek/ drobno siekamy. Wszystkie przygotowane składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy. Odstawiamy na godzinkę by smaki się przegryzły.