Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 230
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 97
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 230
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 97
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Zielone ogórki umyć, osuszyć i częściowo obrać ze skórki, tak żeby pozostały zielone paski. Pokroić w plasterki. Marchewkę obrać, umyć, osuszyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Papryczkę pokroić w drobniutkie kawałki. Do salaterki włożyć garść szpinaku, dodać pokrojonego ogórka, startą marchewkę i pokrojoną papryczkę. Wymieszać. Dodać koperek, oliwę, miód, sok z cytryny, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać, podawać od razu, żeby ogórki nie puściły soku. Smacznego