Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo łatwa w przygotowaniu i sycąca sałatka, która jest znaną pozycją na wszelkie imprezy. Kolorowe dodatki, kąski kurczaka usmażone w przyprawie Gyros i tylko tyle!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 184
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4403
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11970
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6814
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5608
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 184
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4403
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11970
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6814
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5608
Składniki
Pokrój na małe kąski kurczaka, dodaj przyprawę Gyros a następnie usmaż. Odczekaj aż kurczak ostygnie i dopiero później kontynuuj robienie sałatki.
Do przezroczystej miski na dno wyłóż usmażonego kurczaka. Na kolejną warstwę pokrój w bardzo małą kostkę ogórki konserwowe. Następnie przykryj ogórki warstwą odcedzonej czerwonej fasoli, następnie odcedzonej kukurydzy. Nałóż cienką warstwę ketchupu i dokładnie rozsmaruj, a następnie zrób to ponownie z majonezem. Tak przygotowane warstwy przykryj posiekaną kapustą pekińską i gotowe! TIP: Patrz zdjęcie gotowej sałatki :)