Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo łatwa w przygotowaniu i sycąca sałatka, która jest znaną pozycją na wszelkie imprezy. Kolorowe dodatki, kąski kurczaka usmażone w przyprawie Gyros i tylko tyle!
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Składniki
Pokrój na małe kąski kurczaka, dodaj przyprawę Gyros a następnie usmaż. Odczekaj aż kurczak ostygnie i dopiero później kontynuuj robienie sałatki.
Do przezroczystej miski na dno wyłóż usmażonego kurczaka. Na kolejną warstwę pokrój w bardzo małą kostkę ogórki konserwowe. Następnie przykryj ogórki warstwą odcedzonej czerwonej fasoli, następnie odcedzonej kukurydzy. Nałóż cienką warstwę ketchupu i dokładnie rozsmaruj, a następnie zrób to ponownie z majonezem. Tak przygotowane warstwy przykryj posiekaną kapustą pekińską i gotowe! TIP: Patrz zdjęcie gotowej sałatki :)