Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to smaczna i szybka sałatka. Doskonała na każdą okazję – na Boże Narodzenie, bo ma rybkę, na Wielkanoc, bo ma jajka, na każde przyjęcie, na śniadanie, obiad i kolację. Polecam
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18466
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7050
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30611
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29353
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18466
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7050
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30611
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29353
Składniki
Przygotować sos majonezowy – połączyć składniki, doprawić do smaku solą i pieprzem. Białka oddzielić od żółtek i białka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, a żółtka o drobnych oczkach. Groszek, kukurydzę i tuńczyka oddzielnie odsączyć z zalewy. W przeźroczystej misce układać kolejno: białko jajek, groszek, tuńczyk, szczypiorek, kukurydza, ser żółty, sos majonezowy, żółtka i natka.