Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z dodatkiem tuńczyka i warzyw to bogactwo smaku i witamin. Na każdą okazję.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 233
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 100
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 233
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 100
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Buraki osączyć z zalewy, ułożyć. Majonez wymieszać z jogurtem , doprawić solą i pieprzem.
Buraki posmarować przygotowanym sosem, ułożyć mix sałat.
Posmarować lekko sosem. Tuńczyka osączyć z zalewy, ułożyć .
Posmarować sosem. Oliwki osączyć, przekroić na połowę, ułożyć.
Jajka ugotować na twardo, obrać, zetrzeć na tarce o grubszych otworach, doprawić solą i pieprzem , posypać po wierzchu. Pomidorki umyć przekroić na połowę , ułożyć na jajkach, dodać bazylię lub szczypiorek, pietruszkę , to co mamy w domu.