Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałam troszkę odmienić popularną sałatkę. Wyszła znakomicie.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
Marchew i batata ugotować w mundurkach. Ostudzić i obrać. Jajka ugotować na twardo. Ugotować fasolę Mung.
Kiełbasę pokroić w półplasterki, Cebulę w kostkę. Szczypiorek pokroić pod kątem. Marchew, bataty, jabłko i jajka pokroić w kostkę.
Dodać Fasolę, Łyżeczkę musztardy i 2-3 łyżki jogurtu naturalnego. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać. Smacznego.