Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałam troszkę odmienić popularną sałatkę. Wyszła znakomicie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 107
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 187
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1264
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 107
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 187
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1264
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Składniki
Marchew i batata ugotować w mundurkach. Ostudzić i obrać. Jajka ugotować na twardo. Ugotować fasolę Mung.
Kiełbasę pokroić w półplasterki, Cebulę w kostkę. Szczypiorek pokroić pod kątem. Marchew, bataty, jabłko i jajka pokroić w kostkę.
Dodać Fasolę, Łyżeczkę musztardy i 2-3 łyżki jogurtu naturalnego. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać. Smacznego.