Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna jest zawsze smaczna i często króluje na naszych stołach. Jest trochę pracochłonna, ale czego się nie robi dla jej amatorów. Sałatkę możemy podawać z wędliną, marynowanym śledziem i pieczywem.
garnek, nóż, łyżka, miska, pojemnik,
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666361
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 150
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 710
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5826
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1003
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 274
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666361
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 150
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 710
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5826
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1003
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 274
Składniki
Wymyte ziemniaki i seler gotujemy do miękkości w skórkach. Ugotowane studzimy, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i też kroimy je w kostkę. Zielony por kroimy w drobną kostkę oraz kiszone ogórki także kroimy w kostkę. Wszystkie pokrojone składniki umieszczamy w większej misce, dodajemy osączony zielony groszek z marchewką, dodajemy majonez, musztardę, oliwę, sól i ziołowy pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy. Gotową sałatkę wstawiamy do lodówki na minimum 1 godzinę. Smacznego !!!