Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiemy jak ale nam się wzięło :P takie sałatki, nie dość że są pyszne, to i zdrowe i fit, choć tego ostatniego określenia nie lubimy.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17685
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1787
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15362
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5764
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9086
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17685
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1787
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15362
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5764
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9086
Składniki
Soczewice gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniach. Ogórek obieramy i podobnie jak paprykę, kroimy w drobną kostkę. Seler kroimy na plasterki. Kukurydzę z chili odcedzamy. Pomidorki kroimy w łódeczki. Suszone pomidory kroimy w paski. Koperek siekamy. Oliwki kroimy na plasterki. Ser kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki wraz z orzechami przekładamy do miski. Oleje mieszamy z odrobiną ciepłej wody, syropem, przyprawami, dodajemy do sałatki, dokładnie wszystkie składniki łączymy. Ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem wg upodobań.