Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka warzywna z tuńczykiem.

Sałatka warzywna z tuńczykiem.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1627 Ocena: 23604

Dodano:

Odsłon: 3407

Bardzo smaczna sałatka, idealnie nadająca się do podjadania sobie między posiłkami.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Sałatka warzywna z tuńczykiem.

Przygotowanie

  1. Kapustę pekińską kroimy w większe piórka,łodyżki selera naciowego, rzodkiewki, szczypior i ogórki kroimy w kostkę. Dodajemy kukurydzę, tuńczyka, mieszamy wszystko. Pomieszane składniki wstawiamy na 10-15 minut do lodówki. W salaterce mieszamy pieprze, sól razem z oliwą z pestek winogron. Po 15 minutach dodajemy wymieszaną oliwę z solą i pieprzem do surówki. Dobrze mieszamy wszystkie składniki. Miskę z sałatką przykrywamy folią i wstawiamy na godzinę do lodówki, po to żeby wszystkie składniki przeszły swoimi smakami.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń