Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Idealnie sprawdza się na domowych przyjęciach. Jest smaczna i pożywna, bardzo ładnie się prezentuje.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1699
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1699
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Składniki
Kapustę pekińską opłukać z wierzchu, osuszyć ściereczką, oderwać uszkodzone/brzydkie, zewnętrze liści i drobno poszatkować w poprzek. Poszatkowaną kapustę przełożyć do miski. Ser pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i zetrzeć na dużych oczkach tarki. Groszek odsączyć z zalewy. Paprykę czerwoną oczyścić z pestek i pokroić w kostkę. Cebulę posiekać, ogórka drobno pokroić, selera umyć i pokroić w paseczki. Składniki sałatki przełożyć do miski, dodać majonez, doprawić do smaku. Całość wymieszać.