Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna podana ze śledziem marynowanym i chlebem.
Soczysta w środku, pięknie podpieczona z zewnątrz, pełna smaku łopatka wieprz...
Odsłon: 364
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1300
Jeśli jesteś fanem kremów czekoladowych i tiramisu, ten deser kawowy powinien...
Odsłon: 1965
Soczysta w środku, pięknie podpieczona z zewnątrz, pełna smaku łopatka wieprz...
Odsłon: 364
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1300
Jeśli jesteś fanem kremów czekoladowych i tiramisu, ten deser kawowy powinien...
Odsłon: 1965
Składniki
Ziemniaki, seler i marchew wymyte, gotujemy do miękkości, studzimy, obieramy ze skórek i kroimy w kostkę. Ugotowane jajka, obrane ze skorupek również kroimy w kostkę. Ogórki kiszone i por także kroimy w drobną kostkę. Groszek zielony wysypujemy na sitko w celu osączenia. Tak przygotowane składniki wsypujemy do większej miski, mieszamy, solimy, pieprzymy i dalej mieszamy. Gdy sałatka jest dobrze doprawiona do smaku dodajemy wcześniej zrobiony majonez, musztardę i ponownie mieszamy. Zrobioną sałatkę przykrywamy i wstawiamy do lodówki na kilka godzin żeby dojrzała smakowo.
Gotową sałatkę podajemy z płatem śledzia i pieczywem. Smacznego!!!