Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy kilka chwil i takie pyszności lądują na stole.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 139
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1841
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14544
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19604
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 139
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1841
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14544
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19604
Składniki
Młodą kapustę lub sałatę lodową poszatkować i włożyć do salaterki. Lekko ugnieść, żeby zmiękła. Dodać sałatę roszponkę, pokrojone liście botwinki. Teraz kolej na pokrojone na połówki pomidory i pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Teraz pokrojone w grubą kostkę jajka. Jajka oprószyć solą i pieprzem czarnym świeżo mielonym i przykryć szczypiorem drobno pokrojonym. Teraz ogórek pokrojony w kostkę i oprószony koperkiem. Kolej na pokrojone w kostkę rzodkiewki. Rzodkiewki przykryć wiejskim serkiem. Przed podaniem sałatkę delikatnie wymieszać z kwaśną śmietaną, pieprzem świeżo mielonym i solą do smaku. Smacznego.