Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsno warzywna sałatka z zielonym sosem.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8772
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 88
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8772
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 88
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Szynkę, ser żółty, rzodkiewki i ostudzone jajka pokroić w kosteczkę, dodać odsączoną kukurydzę, wymieszać. Sos. Majonez wymieszać z tartym chrzanem, młodym jęczmieniem, doprawić solą i pieprzem. Brzegi salaterki wyłożyć plasterkami wędliny, nałożyć sałatkę, wyrównać. Przykryć równomiernie sosem, nałożyć wyciętego z sera zajączka i przeciętą rzodkiewkę.