Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, pyszna sałatka, idealna do potraw z grilla :)
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3562
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 378
Gulasz z resztek to rozwiązanie w duchu zero waste – idealny sposób na wykorz...
Odsłon: 61
Wszyscy lubią gołąbki, ale mało kto ma czas i cierpliwość do pracowitego zawi...
Odsłon: 1433
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3562
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 378
Gulasz z resztek to rozwiązanie w duchu zero waste – idealny sposób na wykorz...
Odsłon: 61
Wszyscy lubią gołąbki, ale mało kto ma czas i cierpliwość do pracowitego zawi...
Odsłon: 1433
Składniki
Sałatę lodową kroimy w małe kawałki. Paprykę, ogórka i rzodkiewkę kroimy w kostkę i wrzucamy do sałaty. Pomidory sparzamy w gorącej wodzie i obieramy ze skórki, kroimy w kostkę, dodajemy do reszty. W kostkę kroimy także ser feta. Szczypiorek szatkujemy i posypujemy nim sałatkę z wierzchu. Dolewamy oliwy z oliwek i przyprawiamy do smaku ziołami, solą i pieprzem. Smacznego!!!