Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień dobry, witka, siemka, niech dziś się nikt nie lęka Kto się tu pałęta tego mój house opęta Sałatka to przeklęta, kochają ją dziewczęta Kochają również chłopcy, zomowcy i gitowcy No dobra, troszkę zmieniłem słowa Ananas dla mas Cinq G, bowiem...na początek , w trakcie i tuż przed końcem sezonu szparagowego, to must have każdej impry, spotkań, kolacji, drugich śniadań do pracy. Trzecich też może być. Po prostu zróbcie, nie dyskutujcie. Bon apetit.
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 675
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 43
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 68
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 80
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 675
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 43
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 68
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 80
Składniki
Szparagi wykładamy na blaszkę, spryskujemy olejem, oprószamy solą i pieczemy 10 minut w 200°C (termoobieg). W tym czasie na talerze wykładamy mix sałat, pokrojone jajka, pomidorki, ogórek, awokado, osączonego z zalewy ananasa i kawałki tuńczyka z oleju. Na sam koniec układamy pieczone szparagi. Polewamy sosem. Śmietanę, majonez, pieprz i miód blendujemy na gładko. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.