Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień dobry, witka, siemka, niech dziś się nikt nie lęka Kto się tu pałęta tego mój house opęta Sałatka to przeklęta, kochają ją dziewczęta Kochają również chłopcy, zomowcy i gitowcy No dobra, troszkę zmieniłem słowa Ananas dla mas Cinq G, bowiem...na początek , w trakcie i tuż przed końcem sezonu szparagowego, to must have każdej impry, spotkań, kolacji, drugich śniadań do pracy. Trzecich też może być. Po prostu zróbcie, nie dyskutujcie. Bon apetit.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 148
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2825
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4197
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 148
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2825
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4197
Składniki
Szparagi wykładamy na blaszkę, spryskujemy olejem, oprószamy solą i pieczemy 10 minut w 200°C (termoobieg). W tym czasie na talerze wykładamy mix sałat, pokrojone jajka, pomidorki, ogórek, awokado, osączonego z zalewy ananasa i kawałki tuńczyka z oleju. Na sam koniec układamy pieczone szparagi. Polewamy sosem. Śmietanę, majonez, pieprz i miód blendujemy na gładko. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.