Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 109
Dziś do pracy.
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 151
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15400
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 321
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 109
Dziś do pracy.
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 151
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15400
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 321
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie z 2 łyżkami oleju(uważać żeby sie nie przegotował)po ugotowaniu przelać zimną wodą na sitku.Jajka ugotować na twardo,ser pokroić w kostkę,brokuła gotować w osolonej wodzie kilka minut,majonez wymieszać z jogurtem.Sałatkę układać warstwowo w dużej misce:1/3 makaronu,kukurydzy,sera na to 3 jajka pokrojone w ćwiartki i 1/3 sosu majonezowego,druga warstwa taka sama,trzecia warstwa :wyłożyć resztę makaronu sera i kukurydzy a na wierzch poukładać kawałki brokuła i zalać resztą sosu.Życzę smacznego.