Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka łącząca zdecydowany smak ogórka kiszonego z delikatnym smakiem świeżego ogórka.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10434
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6020
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10434
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6020
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Składniki
Jajka ugotować na twardo, zalać zimną wodą, pozostawić do wystudzenia. Ogórki świeże obrać, utrzeć na tarce o grubych oczkach, posolić, odstawić na 10 minut. Po tym czasie ogórki odcisnąć, następnie dodać do nich, utarte również na tarce o grubych oczkach, pozostałe składniki. Wszystko wymieszać z majonezem, doprawić do smaku czarnym pieprzem.
Smacznego.