Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzina bardzo lubi taka sałatkę,jest smaczna.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8723
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8723
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
pory dokładnie umyć i pokroić w cienkie plasterki,sparzyc wrzątkiem,jak wystygną odcisnąć wodę,włożyc do salaterki do porów dodać pokrojonego ananasa,groszek,kukurydzę i selera (bez zalewy),dodac majonez,posolić ,posypać pieprzem,można do smaku dodac pół łyżeczki cukru,dokładnie wymieszać ,odstawic do lodówki na 2 godziny