Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetnie wygląda na stole ze względu na kolorowe warzywa.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Drobny makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odlej i odstaw do wystudzenia.
Awokado umyj, przekrój wzdłuż, wyciągnij pestkę. Następnie wyjmij miąższ łyżką. Pokrój go na drobne kawałki, od razu włóż do miski i skrop sokiem z cytryny.
Cebulę czerwoną posiekaj drobno. W średniej wielkości kawałki pokrój pomidora. Przełóż do awokado. Kukurydzę odsącz z zalewy. Wszystkie składniki przełóż do awokado.
Czosnek przeciśnie przez praskę. Dołóż do wszystkich składników. Skrop sałatkę oliwą, dopraw solą i pieprzem. Możesz od razu podawać.