Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetnie wygląda na stole ze względu na kolorowe warzywa.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6210
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1913
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6210
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1913
 
         
         
                Składniki
Drobny makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odlej i odstaw do wystudzenia.
Awokado umyj, przekrój wzdłuż, wyciągnij pestkę. Następnie wyjmij miąższ łyżką. Pokrój go na drobne kawałki, od razu włóż do miski i skrop sokiem z cytryny.
Cebulę czerwoną posiekaj drobno. W średniej wielkości kawałki pokrój pomidora. Przełóż do awokado. Kukurydzę odsącz z zalewy. Wszystkie składniki przełóż do awokado.
Czosnek przeciśnie przez praskę. Dołóż do wszystkich składników. Skrop sałatkę oliwą, dodaj pesto, dopraw solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Możesz od razu podawać.