Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado smakuje doskonale nie tylko na tostach czy kanapkach. Można podać je również w sałatce. Świetnie komponuje się oczywiście z jajkiem oraz rybą, w tym przypadku tuńczykiem. Nie zapomnij dodać do niej sporej ilości cytryny, która świetnie podbije wszystkie smaki.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 104
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9890
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5204
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 682
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 104
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9890
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5204
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 682
Składniki
Zacznij od ugotowania jajek na twardo, kiedy wystygną obierz je i podziel na ćwiartki. Ogórki obierz, awokado wydrąż, a następnie wszystko pokrój w plasterki. Tuńczyka odsącz z zalewy i rozdrobnij.
Do dużej miski dodaj mix sałat, kawałki tuńczyka, ćwiartki jajka, ogórka oraz posiekany koperek. Wlej oliwę z oliwek i sok z cytryny. Dopraw solą i pieprzem do smaku.