Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość nietypowe połączenie smaków - dla odważnych! Eksperyment zaliczam do udanych.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31254
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14306
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1372
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31254
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14306
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1372
Składniki
Sałatka: Ugotować 2 jajka. Liście sałaty porwać, awokado pokroić w kostkę, pomidora w księżyce, łososia i orzechy rozdrobnić. Wszystko wymieszać obficie skrapiając sokiem z cytryny. Opcjonalnie dodać sól i pieprz. Jajka pokroić w księżyce i jeszcze raz delikatnie wymieszać. Sałatkę polać odrobiną oliwy z oliwek. Podawać z sosem.
Sos: Czosnek drobno pokroić i rozgnieść. Wymieszać z jogurtem naturalnym i miodem. Przyprawić solą i pieprzem.