Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość nietypowe połączenie smaków - dla odważnych! Eksperyment zaliczam do udanych.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7304
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2754
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20298
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 603
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7304
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2754
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20298
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 603
Składniki
Sałatka: Ugotować 2 jajka. Liście sałaty porwać, awokado pokroić w kostkę, pomidora w księżyce, łososia i orzechy rozdrobnić. Wszystko wymieszać obficie skrapiając sokiem z cytryny. Opcjonalnie dodać sól i pieprz. Jajka pokroić w księżyce i jeszcze raz delikatnie wymieszać. Sałatkę polać odrobiną oliwy z oliwek. Podawać z sosem.
Sos: Czosnek drobno pokroić i rozgnieść. Wymieszać z jogurtem naturalnym i miodem. Przyprawić solą i pieprzem.