Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość nietypowe połączenie smaków - dla odważnych! Eksperyment zaliczam do udanych.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24769
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 74
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24769
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 74
Składniki
Sałatka: Ugotować 2 jajka. Liście sałaty porwać, awokado pokroić w kostkę, pomidora w księżyce, łososia i orzechy rozdrobnić. Wszystko wymieszać obficie skrapiając sokiem z cytryny. Opcjonalnie dodać sól i pieprz. Jajka pokroić w księżyce i jeszcze raz delikatnie wymieszać. Sałatkę polać odrobiną oliwy z oliwek. Podawać z sosem.
Sos: Czosnek drobno pokroić i rozgnieść. Wymieszać z jogurtem naturalnym i miodem. Przyprawić solą i pieprzem.