Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa i bardzo smaczna sałatka. Dla wszystkich, którzy uwielbiają tuńczyka ;-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8570
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8570
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 578
Składniki
Tuńczyka osącz z zalewy, rozdrobnij.
Miąższ awokado pokrój w kosteczkę, skrop sokiem z cytryny.
Oczyść pora, pokrój w skośne plasterki.
Tuńczyka wymieszaj z awokado, porem i posiekanym koperkiem. Oprósz czerwonym pieprzem, skrop oliwą.