Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4183
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 252
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 771
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3619
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 747
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4183
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 252
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 771
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3619
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 747
Składniki
Młody bób powinien być ugotowany po 20 minutach, twardszy trochę dłużej. Bób się obiera, polewa oliwą, obficie cytryną, jeszcze przyprawy. Po 30 minutach trzeba sprawdzić smak i ewentualnie doprawić, smak kwaśny, czosnkowy i ostry powinien być wyraźnie wyczuwalny.
Smacznego :)