Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 930
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1881
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6447
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 930
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1881
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6447
Składniki
Młody bób powinien być ugotowany po 20 minutach, twardszy trochę dłużej. Bób się obiera, polewa oliwą, obficie cytryną, jeszcze przyprawy. Po 30 minutach trzeba sprawdzić smak i ewentualnie doprawić, smak kwaśny, czosnkowy i ostry powinien być wyraźnie wyczuwalny.
Smacznego :)