Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 297
Gołąbki bezmięsne w pysznym sosie pomidorowym - idealne na postny lub tani ob...
Odsłon: 138
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 297
Gołąbki bezmięsne w pysznym sosie pomidorowym - idealne na postny lub tani ob...
Odsłon: 138
Składniki
Młody bób powinien być ugotowany po 20 minutach, twardszy trochę dłużej. Bób się obiera, polewa oliwą, obficie cytryną, jeszcze przyprawy. Po 30 minutach trzeba sprawdzić smak i ewentualnie doprawić, smak kwaśny, czosnkowy i ostry powinien być wyraźnie wyczuwalny.
Smacznego :)