Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8590
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3033
Polecam.
Odsłon: 1819
Polecam.
Odsłon: 523
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8590
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3033
Polecam.
Odsłon: 1819
Polecam.
Odsłon: 523
Składniki
Młody bób powinien być ugotowany po 20 minutach, twardszy trochę dłużej. Bób się obiera, polewa oliwą, obficie cytryną, jeszcze przyprawy. Po 30 minutach trzeba sprawdzić smak i ewentualnie doprawić, smak kwaśny, czosnkowy i ostry powinien być wyraźnie wyczuwalny.
Smacznego :)