Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia żydowska jest pyszna , zapomnijcie o uprzedzeniach.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2318
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18076
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2052
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2318
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18076
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2052
Składniki
Bób ugotowałem, odcedziłem i przelałem zimna wodą. Dokładnie osączyłem. Po ostygnięciu obrałem ze skórki. Wymieszałem z kaparami. Sos : wymieszałem majonez ze śmietaną i roztartym czosnkiem. Doprawiłem do smaku solą, białym pieprzem, sokiem cytrynowym i szczyptą gałki. Wymieszałem z bobem i kaparami. Podałem na liściach zielonej sałaty.