Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia żydowska jest pyszna , zapomnijcie o uprzedzeniach.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1109
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13108
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1109
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13108
Składniki
Bób ugotowałem, odcedziłem i przelałem zimna wodą. Dokładnie osączyłem. Po ostygnięciu obrałem ze skórki. Wymieszałem z kaparami. Sos : wymieszałem majonez ze śmietaną i roztartym czosnkiem. Doprawiłem do smaku solą, białym pieprzem, sokiem cytrynowym i szczyptą gałki. Wymieszałem z bobem i kaparami. Podałem na liściach zielonej sałaty.