Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brokuł przykryty jabłkiem, serem pleśniowym, szynką, serem cheddar, orzechami włoskimi oraz szczypiorkiem. Mmmmm..... same smaczności. W połączeniu tworzą wspaniałe doznanie kulinarne. :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8696
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4680
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8696
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4680
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Składniki
Zagotować wodę na brokuła, posolić. Brokuła podzielić na różyczki. Gotować 10 minut.
Szynkę oraz ser cheddar pokroić na paseczki. Jabłko umyć, obrać, zetrzeć na tarce.
Przygotować sos łącząc ze sobą składniki. Orzechy, szczypiorek posiekać.
Sałatkę ułożyć na talerzu w następującej kolejności: brokuł, sos, jabłko, ser lazur (pokruszyć), szynka, ser cheddar, orzechy, szczypiorek. Smacznego! :)