Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brokuł przykryty jabłkiem, serem pleśniowym, szynką, serem cheddar, orzechami włoskimi oraz szczypiorkiem. Mmmmm..... same smaczności. W połączeniu tworzą wspaniałe doznanie kulinarne. :)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 92
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 830
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 908
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 92
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 830
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 908
Składniki
Zagotować wodę na brokuła, posolić. Brokuła podzielić na różyczki. Gotować 10 minut.
Szynkę oraz ser cheddar pokroić na paseczki. Jabłko umyć, obrać, zetrzeć na tarce.
Przygotować sos łącząc ze sobą składniki. Orzechy, szczypiorek posiekać.
Sałatkę ułożyć na talerzu w następującej kolejności: brokuł, sos, jabłko, ser lazur (pokruszyć), szynka, ser cheddar, orzechy, szczypiorek. Smacznego! :)