Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10618
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12998
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4754
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10618
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12998
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4754
Składniki
Brokuł podzielić na mniejsze różyczki i ugotować w osolonej wodzie (gotować jeszcze 10 min od zagotowania się wody). Makaron ugotować tak jak zwykle. Wędlinę pokroić w kostkę. Dodać sól, pieprz, majonez i wszystko razem wymieszać.