Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka którą zawsze robiłam z serem feta, tym razem z serem halloumi. Lato, to dobry czas na robienie takich sałatek, warzywa są teraz świeże i pachnące. Taka kolorowa sałatka jest idealna na kolację, ale świetnie pasuje również do grilla.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 742
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 30
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 279
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 117
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 742
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 30
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 279
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 117
Składniki
Pomidora sparzyć i obrać ze skórki. Brokuł ugotować w osolonej wodzie. Następnie pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do miski. Dodać jajka pokrojone w kostkę i odsączoną kukurydzę. Resztę warzyw i ser halloumi również pokroić w kostkę i dodać do miski. W osobnym naczyniu przygotować sos. Czosnek przecisnąć przez praskę, następnie dodać jogurt, majonez, sól i pieprz. Dokładnie wymieszać. Gotowy sos przełożyć do miski z sałatką. Wszystko razem wymieszać. Doprawić jeszcze solą i pieprzem według uznania. Sałatkę schłodzić w lodówce.