Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wszystkich tych co lubią brokuły.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5804
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18418
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5804
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18418
Składniki
Brokuł gotujemy w osolonej wodzie al dente. Nie może być rozgotowany. Wyciagamy i studzimy. Prażymy słonecznik na suchej patelni. Jak bedzie gotowy odstawiamy do ostudzenia. Kroimy ser feta na kostkę. Wszystkie składniki łaczymyze sobą i dodajemy jogurt, sól i pieprz do smaku. Można dodać kiełki brokuła. Polecam. Zdjęcie dodam następnym razem. Nie zdążyłam zrobić fotki.:)